Снимка PexelsДосега 40 държави дадоха разрешение спешното използване на медикамента.Руските власти

...
Снимка PexelsДосега 40 държави дадоха разрешение спешното използване на медикамента.Руските власти
Коментари Харесай

УНИЦЕФ се споразумя за доставката на милиони дози от ваксината Спутник V

Снимка Pexels

Досега 40 страни дадоха позволение незабавното използване на медикамента.

Руските управляващи оповестиха в четвъртък съглашението с УНИЦЕФ за доставка на 200 милиона дози от имунизацията против ковид " Спутник V ". Руският фонд за директни вложения (RDIF) съобщи в изказване, че с горделивост поддържа напъните на УНИЦЕФ и неговите сътрудници за обезпечаване на еднакъв и необятен достъп до коронавирусни ваксини за всички страни. " Ваксинацията е най-хубавият метод да се победи пандемията, по тази причина помогнете на хората се усещат в сигурност, да възстановят стопанските системи си и да се върнат към естествения живот. "

Решението идва, до момента в който RDIF очаква утвърждението на Световната здравна организация (СЗО) за незабавно потребление на продукта, като настояването беше подадена предходната година.

Според Москва, с имунизацията към 12 май към този момент са били имунизирани по света над 5 млн. души от 30 страни и няма сигнали за тежки реакции. Русия също по този начин към този момент се разгласи за еднакъв достъп до имунизациите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР